Britha

Britha

Jeg er mega heldig at være blevet en del af et super team, som kan lide at konkurrere både i Danmark og andre lande, hvilket jeg også ser mig selv gøre i fremtiden.

Jeg er en moden kvinde, som stadig er med på noderne, længe endnu.

Jeg er udlært kosmetolog og fodplejer, samt negleteknikker. Jeg har haft egen salon i over 20 år.
Jeg vil gøre alt for at være en god sparringspartner for teamet.

Jeg elsker at arbejde med alt indenfor nailart, såsom mit hjerte brænder for stamping og folie, samt glitter.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med dette super dygtige team❤️

Jeanette

Jeg hedder Jeanette Ahlgren og har arbejdet med negle i 16 år. Min rejse startede i første omgang på et afvænningssted for misbrugere, hvor vi skulle finde aktiviteter for kvinderne. Det endte med en negleuddannelse og så tog det fart. Jeg startede som Brand ambassadør for et firma og inden længe blev jeg også uddannet underviser der. Jeg har sidenhen været hos både gode og mindre gode steder. Det er endt med 5 fulde uddannelser i både gele og akryl, 62 diplomer i alle mulige afskygninger inden for nailart og opbygning, 4 gange har jeg stillet op til DM og vundet pokaler hver gang.

I starten af 2023 tog jeg turen til BrillBird Ungarn, hvor jeg brugte 11 dage på at blive godkendt som international certificeret underviser under brandet BrillBird. Det var også der hvor jeg var så heldig, at få muligheden for, at få en eksklusiv forhandler kontrakt med BrillBird i Danmark.

Nu er vi her. Året 2023 blev det år, hvor jeg fik mit eget brand, det er nøje udvalgt på baggrund af den høje kvalitet produkterne har. Og den høje standard de har for deres forhandlere. Det blev også året hvor vi åbnede den første butik i Danmark, samt vi fik vores undervisning sat op. I Året 2023 kunne jeg også kalde mig Danmarksmester i Mixet media. Alt i alt glæder jeg mig nu til at sige ”bring it on 2024” det tidligere år bliver svært at slå.

Jeanette-BW
TOP
SHOPPING BAG 0

Om BRiLLBIRD Denmark

BRiLLBIRD er med sit premium negleprodukt spredt ud over næsten 30 lande.

Vi er stolte af at repræsentere et mærke af negleprodukter af ypperste kvalitet, som tusinder af professionelle negleteknikere over hele verden nyder godt af.

Vi holder konstant fingrene på pulsen med gensyn til nye produkter, afholder hyppige træningskurser og events.

Flere og flere opdager vores kvalitetsingredienser, vidunderlige farver og nyeste innovationer. Her i Danmark stræber vi efter at gøre mærket BRiLLBIRD kendt som et mærke af højeste kvalitet.

Vores produkter skal gerne kunne genkendes som værende et professionelt og let tilgængeligt brand.

BRiLLBIRD har skabt et mærke, der ikke kun er eksklusivt inden for emballering og kvalitet, men som opmuntrer og byder negleteknikere fra alle niveauer velkommen. Vi kan levere produkter der går fra begyndere, hele vejen igennem til internationale mesterskabskonkurrencer.

Vores kurser er både teoretiske og praktiske. Du kan altid kontakte vores hjælpsomme instruktører, så du løbende er opdateret… Eller hvis du bare har et problem.

BB Food

Har du noget på hjerte?

Har du kritik eller noget du gerne vil spørge om, hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil forsøge at svare så hurtigt som muligt…!

Kontakt information

About BRiLLBIRD Denmark

BRiLLBIRD with its premium nail product is available in almost 30 countries, including Denmark.

We are proud to represent a truly high-quality nail art brand enjoyed by tens of thousands of professionals across the world.

We keep our fingers constantly in the field with new products, frequent training courses, national beauty exhibitions and events, as well as international competitions. More and more people are discovering our quality ingredients, wonderful colours and latest innovations. Here in Denmark, we strive to make the BRiLLBIRD brand high quality, professional and easily accessible.

BRiLLBIRD has created a brand that is not only exclusive in packaging and quality, but one which encourages and welcomes nail technicians from all levels; from beginners all the way through to international master competitors. Our courses are practical and our instructors continually provide friendly, direct assistance.

BB Food

Don’t Be A Stranger…

Just write down some details and we will get back to you ASAP!

Contact Info